طراحی اپلیکیشن فروشگاهی برای کسب درآمد بیشتر

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی از داغ ترین مباحث حوزه کسب و کار می باشد. زندگی در عصری که استفاده از موبایل های هوشمند و تکنولوژی حرف اول را میزند بر کسی پوشیده نیست. اهمیت استفاده از تکنولوژی در تجارت و مشاغل و ارتباط بین آن ها امری است که هر کسی را به سوی استفاده از آن سوق می دهد. امروزه مهم ترین مراودات و صادرات و واردات ها، خرید و فروش ها و … از طریق گوشی ها و کامپیوتر ها انجام می شود. حال دیگر هر کارفرما و کارمندی برای انجام کارهای خود به موبایل و اپلیکیشن های آن روی می آورد. طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی نیز در تسریع روند کاری تاثیرات زیادی گذاشته و افراد پرمشغله اغلب به این نوع اپلیکیشن ها برای سریع تر انجام شدن کار خود روی می آورند.

داشتن اپلیکیشن های فروشگاهی در کسب و کار به یک امر ضروری  تبدیل شده است و هر شخص که در بازار و تجارت دستی دارد، به یکی از این اپلیکیشن ها در گوشی خود نیاز خواهد داشت.

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

مزایای طراحی اپلیکیشن فروشگاهی و استفاده از آن ها

-ارتباط ۲۴ ساعته با مشتری: طراحی اپلیکیشن فروشگاهی و در اختیار مشتری گذاشتن آن باعث می شود به صورت ۲۴ ساعته و همیشگی بتوانید با مشتری از طریق اپلیکیشن ارتباط داشته باشید بدون اینکه نگرانی برای هزینه ها.

-سبقت از رقیبان کاری: با قرار گرفتن کسب و کار شما در گوشی همراه مشتریتان، شما یک قدم از رقیبانتان جلوتر بوده و در همه حال یاد آور مشتری خواهید شد.

-جلوگیری از هزینه های تبلیغاتی اضافی: تا همین چند وقت پیش چاپ کاتالوگ، بنر و تراکت برای تبلیغات هزینه های هنگفتی را روی دست تاجر و صاحب کسب و کار میگذاشته؛ اما امروزه هزینه های این تبلیغات حذف و کاتالوگ ها به صورت دیجیتال در موبایل مشتری نشان داده می شوند.

-قابلیت به روزرسانی آسان: با طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی شما می توانید در هر آن لیست به روز خدمات و محصولات را به اپلیکیشن اضافه کرده و جدید ترین محصولات را به راحتی به مشتری ارائه دهید.

-شانس افزایش فروش: با داشتن یک اپلیکیشن فروشگاهی مختص کسب و کار خودتان، مشتریان مبلغ کسب و کار شما می شوند و شانس افزایش سریع مشتری را برای شما فراهم می کنند.

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی جدید

-قسمت تماس با ما: در این قسمت می توانید مستقیما با مشتری تماس داشته باشید. نوع ارتباط در اپلیکیشن های فروشگاهی بسته به دارنده ی اپلیکیشن متفاوت بوده و ممکن است از طریق ایدی تلگرام یا واتساپ راه ارتباطی داشته باشد یا اینکه مستقیما شماره تماس برای رفع مشکلات یا سفارشات شما برگزیده باشد. با طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی، ارتباط با مشتری آسان تر شده و دیگر نیازی نیست مشتری ساعات طولانی را پشت خط به انتظار بگذراند.

شما می توانید با طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی مخصوص برای خود، کسب و کار و محصولاتتان را با مردم در اشتراک بگذارید و با ارائه ی خدمات مفید و مشتری پسند، کار خود را گسترش دهید و به سود دهی برسید. با استفاده از سایت ها نیز می توانید مشتری به دست آورید اما بازدهی اپلیکیشن نسبت به سایت ها قابل مقایسه نیست. با طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی، دسترسی مشتریان به خدمات کسب و کار شما آسان تر و سریع تر می شود، با عملکرد آفلاین اپلیکیشن نیز توجهات بیشتری نسبت به آن جلب می شود. همچنین به این موضوع نیز می توان اشاره کرد که امروزه مدت زمان استفاده از موبایل نسبت به خواندن تراکت و تماشای تلویزیون دو یا سه برابر و حتی بیشتر می باشد، یعنی گوشی ها توانسته اند برترین رسانه ی تبلیغاتی باشند.

 

طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی به عنوان ابزار تبلیغاتی

در چند سال اخیر تعداد افرادی که از گوشی های هوشمند استفاده می کنند و کسانی که از طریق این نوع گوشی ها به اینترنت متصل می شوند بسیار افزایش یافته است. خواندن اخبار، چت، خرید و فروش، تجارت، انواع پرداخت ها و تبلیغات گوناگون از جمله کار هایی است که مردم روزانه با گوشی های خود مشغول به انجام آن می باشند. پس طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی و انجام کسب و کار و تبلیغات کار خودتان از طریق یک اپلیکیشن موبایل به صرفه تر خواهد بود و همچنین به پیشبرد تجارت و کسب و کار شما بسیار کمک خواهد کرد. به عبارت دیگر، برای کسب و کار شما بسیار مفید خواهد بود.

 /

درآمد زایی با طراحی اپلیکیشن فروشگاهی یا استفاده از آن ها

برخی افراد طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی موبایل را امری پر هزینه و غیر ضروری می دانند . ساخت اپلیکیشن بعضی اوقات می تواند پرهزینه باشد، اما شما می توانید با یک برنامه ریزی مشخص، کاهش هزینه های غیر ضروری و بسنده کردن به یک اپلیکیشن ساده هزینه هایتان را تا حد زیادی پایین بیاورید. لوگو اپلیکیشنتان را خودتان را طراحی کنید، محتوای آن را تعیین کنید، تصاویر راانتخاب کرده و سپس بقیه ی طراحی و ساخت قسمت های آن را به یک متخصص واگذار کنید. پس از اتمام ساخت اپلیکیشن، می توانید با توجه به کسب و کار خود از آن درآمد زایی کنید.

 

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی برای مشتریان بیشتر

امروزه با رواج یافتن موبایل و اپلیکیشن های موبایلی در بین جوانان استفاده از این راه ها برای جذب مشتری امری عاقلانه و سریع می باشد. اگر یک برنامه ی مشخص و کاربردی و در عین حال به گونه ای مهیج داشته باشید، به طوری که توجه بیشتر قشر جامعه را به خود جذب کند، می توانید امیدوار باشید که مشتریان زیادی را برای خود به دست می آورید. همچنین حتی اگر بتوانید توجه نصف این قشر را به خود جلب کنید باز هم نتیجه ی برد برد داشته اید، زیرا از هر ده نفر حداقل ۵ نفر درباره ی یک اپلیکیشن ملزوم و کاربردی با دوست خود حذف خواهد زد و آن را پیشنهاد خواهد داد.

همچنین شما می توانید از طریق طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی به نمایش محصولات و خدمات خود بپردازید. مشتریان با دسترسی به اپلیکیشن شما و بازدید از محصولاتتان به استفاده از اپلیکیشن ترغیب خواهند شد. شما نیز باید با روش های جذب مشتری از جمله ارائه ی یک محصول جدید در بروز رسانی و تخفیفات و پیشنهادات مشتری ها را به نصب اپلیکیشن کسب و کارتان ترغیب کنید. در صورت مفید و جذاب بودن اپلیکیشن، کاربران و مشتریان با تعریف و تمجید و رای مثبت، دیگر کاربران نیز ترغیب به نصب اپلیکیشن شما می کنند.

مشارکت با شرکت های مشابه برای موفقیت

مشارکت با شرکت های دیگر برای تبلیغات یک معامله ی برد برد است. شما با همکاری با شرکت های مشابه از موفقیت های آن ها نیز بهره برده و مشتریان بیشتری را به دست می آورید. وقتی طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی را انجام دادید و اپلیکیشن مخصوص کسب و کارتان را راه اندازی کردید، یک لیست از شرکت های دیگر برای تبادل تهیه کنید و با ایجاد همکاری بین آنها، به رد و بدل کردن تبلیغات بپردازید. این همکاری هم برای شما مفید خواهد بود هم برای شرکت شریک.

ثبت برند تجاری مخصوص خودتان

شما می توانید با ثبت نام تجاری خود در گوگل پلی و پلی استور این امکان را داشته باشید که دیگر افراد نتوانند از این نام برای برند خود استفاده کنند. به عبارت دیگر یک برند اختصاصی برای خود دارا خواهید شد که در شناخته شدن کسب و کارتان مفید خواهد بود؛ زیرا برند دیگری به این نام نخواهد بود و این نام همیشه اپلیکیشن کسب و کار شما را یاد آور خواهد شد.

یک بازار هدایت شده با طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

در بستر وب شما با جست و جو می توانید اطلاعات مورد نظر خود را پیدا کنید. در وب هر گونه اطلاعاتی که مورد نیازتان باشد پیدا می شود، اما جست و جو لازم است. نکته ی دیگر برتری و ملزمه ی داشتن اپلیکیشن های موبایلی همین است. اپلیکیشن های موبایل، با فرستادن تبلیغات و به صفحه ی اصلی موبایل و جلب توجه کاربر با یک کلیک شخص را به صفحه ی مورد نظر و تبلیغ و حتی نصب اپلیکیشن های دیگر ترغیب کنید. با این روش می توانید تخفیف ها، محصولات جدید، تعرفه ها و سر رسید ها را به کاربر و مشتری یادآور شوید، بدون اینکه زحمت زیادی برای دیده شدن بکشید. البته به این موضوع نیز باید دقت داشته باشید که تبلیغات شما جذاب و در بازه ی زمانی مشخص و به دور از تاکید و تکرار بیش از حد باشد؛ زیرا در صورت عدم رضایت کاربر می تواند اعلانات مربوطه را خاموش یا آن ها را بی صدا کند.

طراحی اپ فروشگاهی

طراحی اپ فروشگاهی

حذف فاصله و هزینه ی کمتر با اپلیکیشن موبایل

با اپلیکیشن های موبایلی دیگر فاصله و دوری مشتری از محل کسب و کار یک معضل نیست و مشتری می تواند از راه دور با بررسی اپلیکیشن و پیدا کردن جنس مورد نظر خود آن را خریداری کند. این روش برای صاحب اپلیمیشن و صاحب کار نیز مفید است؛ زیرا دیگر نیاز نیست به چند مشتری یک جا پاسخ دهد و یا در صورت بسته بودن مغازه مشتریانش را از دست دهد. با یک کلیک می تواند جنس های سفارش داده شده را ارزیابی کرده و برای مشتری جدا کند. به علاوه برای افرادی که خارج از شهر هستند یا در شهر دیگری زندگی می کنند نیز خرید از اجناس شما مقدور خواهد بود.

*در نتیجه:

در این بازار که صنعت موبایل و الکترونیک رونق بسیاری پیدا کرده است و کلیه ی ارتباطات توسط گوشی های هوشمند انجام می شود، به شما توصیه می کنیم برای جذب مشتری و تبلیغ کسب و کار خود یک اپلیکیشن موبایل بسازید.

They’ll then send good reference you a mail saying the paper is prepared.

تجارت الکترونیک

تعریف تجارت الکترونیکی
در یک تعریف ساده ، تجارت الکترونیکی را می توان انجام هرگونه امور تجاری و بازرگانی به صورت onlineو از طریق شبکه جهانی اینترنت بیان کرد . این تکنیک در سال های اخیر در بستر inntementرشد فزاینده ای داشته است . این امر می تواند شامل خرید و فروش عمده یا خرده کالاهایی فیزیکی و غیر فیزیکی (نظیر اتومبیل و یا نرم افزارهای کامپیوتری) ، ارائه سرویسهای مختلف به مشتریان (نظیر مشاوره های پزشکی یا حقوقی) و دیگر موارد تجاری (هم چون تبادل کالا به کالاو راه اندازی مناقضات و مزایدات) باشند .
هدف از به کار گیری تجارت الکترونیکی ، گسترش روش های قدیمی تجارت نیست ، بلکه ارائه روش جدید در انجام امور بازرگانی محسوب می شود . به واسطه این روش جدید جوانان قادرند که محصولات و خدمات خود را به شکل تمام وقت به تمام خریداران در سراسر جهان مستقل از مرزهای جغرافیایی وملیت ها عرضه کنند . بسیاری از مردم ،تجارت الکترونیکی را منحصر به خرید و فروش از طریق شبکه اینترنت می دانند ، در حالی که این امر فقط بخش کوچکی از تجارت الکترونیک را تشکیل می دهد و این مفهوم اکنون گستره وسیعی از جنبه های مختلف تجاری و اقتصادی را دربرگرفته است . به سادگی می توان هر گونه تراکنش مالی ، تجاری بین موسسات و افراد مختلف را در حیطه تجارت الکترونیک گنجاند . بر مبنای تعریفی که کنسرسیوم صنعت Commercenetاز تجارت الکترونیکی ارایه می دهد این نوع تجارت عبارت است از استفاده از کامپیوتر های یک یا چند شبکه برای ایجاد وانتقال اطلاعات تجارت که بیشتر با خرید وفروش اطلاعات ، کالا و خدمات از طریق اینترنت مرتبط است . رسالت تجارت الکترونیکی فقط ارتباط نیست بلکه پی ریزی و تقویت روابط تجاری است . تجارت الکترونیکی در حال تغییر روش های تجارت خرید و حتی تغییر نحوه تفکر ماست . پس تعریف جامع تر از تجارت الکترونیک عبارت ا ست از : تبادل اطلاعات تجاری و فروش اطلاعات خدمات وکالا با استفاده از شبکه جهانی اینترنت .
تفاوت مبادله الکترونیکی داده ها با تجارت الکترونیک
در موارد زیادی دیده شده که مبادله الکترونیکی داده ها را مترادف با تجارت الکترونیک دانسته و هر کدام را در جای دیگری بکار می برند. این دو تکنولوژی اصلاً مشابه هم نبوده و کاملاً مجزا می باشد. البته می توان اینطور گفت که تجارت الکترونیک مکمل مبادله الکترونیکی داده هاست.مبادله الکترونیکی داده بصورت مکانیزمی تعریف می شود که به موجب آن انتقال و تبادل داده در راستای تحقق فعالیت های تجاری با ساختار و شکل تعریف شده و بکارگیری پیام های استاندارد شده بین المللی، توسط ابزار الکترونیکی از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر انجام می شود. در حالیکه تجارت الکترونیک عبارت از مبادله تجاری بدون استفاده از کاغذ است که در آن از مبادله الکترونیکی داده ها به عنوان یک ابزار به همراه پست الکترونیک، تابلوی اعلانات الکترونیک، انتقال الکترونیک وب و سایر فناوریهای مبتنی بر شبکه استفاده می شود. بعبارت دیگر مبادله الکترونیکی داده ها بعنوان ستون فقرات تجارت الکترونیک عمل می نماید. چنانچه از تعریف فوق بر می آید. تجارت الکترونیک حیطه ای بسیار وسیع تر از مبادله الکترونیکی داده دارد.

منبع: طلوع

ایده‌هایی عملی برای ایجاد یک کسب و کار آنلاین

بیشتر ما همواره رویای راه‌اندازی کسب و کار خودمان را در سر می‌پرورانیم. در بیشتر موارد نیز یک شرکت نقلی با دیوارهای رنگی و چیدمان عالی به ذهنمان می‌رسد. اما بهتر است بدانید که پیشرفت تکنولوژی در عصر حاضر نیاز به مکان فیزیکی برای راه‌اندازی یک کسب و کار را از میان برده است. در حقیقت شما می‌توانید کسب و کار آنلاین خود را همین امروز بدون هیچ هزینه‌ای راه‌اندازی کنید. برای آغاز یک کسب و کار آنلاین تنها چیزی که به آن نیاز دارید مهارت است. بنابراین با داشتن مهارت و یک ایده‌ی منحصر به فرد همین امروز می‌توانید کار خود را شروع کنید. در این مطلب چند ایده‌ی منحصر به فرد که می‌تواند برای راه‌اندازی یک کسب و کار آنلاین مناسب باشد را با هم بررسی می‌کنیم.

۱) مشاور سئو

اگر در زمینه‌ی بهینه‌سازی موتورهای جستجو و استفاده از ابزارهای آن مانند گوگل آنالیتیکس مهارت دارید می‌توانید به عنوان مشاور سئو فعالیت خود را آغاز کنید. زیرا بسیاری از صاحبان کسب و کار در زمینه‌ی تجزیه و تحلیل داده‌های سایت خود و بهینه‌سازی آن برای موتورهای جستجو دچار مشکل هستند. با توجه به این موضوع نیز که توجه به سئوی سایت به یک مزیت رقابتی در عصر جدید تبدیل شده است بنابراین آموزش سئو و مدیریت آن می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای آغاز یک کسب و کار آنلاین باشد.

۲) مربیگری کسب و کار آنلاین

اگر دانش یا تجربه‌ی کافی در زمینه‌ی راه‌اندازی یک کسب و کار موفق را دارید می‌توانید از آن برای راه‌اندازی یک کسب و کار آنلاین استفاده کنید. توجه داشته باشید که بسیاری از افرادی که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند. اطلاعات کافی در مورد چگونگی راه‌اندازی کسب و کار خود ندارند. بنابراین شما می‌توانید به کمک انتشار مقالات و یا تهیه‌ی پکیج‌های آموزشی دانش خود را در اختیار آن‌ها قرار دهید. توجه داشته باشید که برای این کار نیاز به سرمایه ندارید. به عنوان مثال شبکه‌ی اجتماعی لینکداین موثرترین ابزاری است که از طریق آن می‌توانید به اهداف خود دست یابید.

۳) راه‌اندازی یک فروشگاه تخصصی

این نکته را به یاد داشته باشید که در هر زمینه‌ای فعالیت کنید مطمئنا مخاطبانی خواهید داشت. فرقی ندارد که در زمینه‌ی طراحی یک نرم‌افزار تخصصی فعالیت داشته باشید یا در زمینه‌ی تولید عروسک‌های خانگی. به هر حال مخاطبان شما پس از جستجو به شما خواهند رسید. بنابراین با آگاهی از قواعد و قوانین تجارت الکترونیکی و راه‌اندازی یک سایت و یا یک پیج تخصصی در شبکه‌های اجتماعی به راحتی می‌توانید کسب و کار آنلاین خود را راه‌اندازی کنید. مسئله‌ی مهمی که در زمینه ایجاد یک فروشگاه اینترنتی وجود دارد بخش پرداخت آن است. اما امروزه این موضوع با شکل‌گیری سامانه پرداخت امن زرین پال بسیار ساده شده است.

۴) مدیر شبکه‌های اجتماعی

امروزه دیگر اهمیت بازاریابی شبکه‌های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست. بنابراین بسیاری از کسب و کارها تمایل دارند که مدیر شبکه‌های اجتماعی آن‌ها به صورت کاملا تخصصی بر رسانه‌های آن‌ها نظارت داشته باشد. بنابراین مهارت مدیریت شبکه‌های اجتماعی به صورت تخصصی و ارائه تقویم محتوایی دقیق برای انتشار پست‌های شبکه‌های اجتماعی در کنار تعامل اثربخش با مشتری در این شبکه‌ها یکی از مهمترین بخش‌های کسب و کارهای امروزی است. اگر در این زمینه مهارت کافی دارید می‌توانید با فعالیت تخصصی در لینکداین با شرکت‌های بزرگی که به دنبال مدیر شبکه‌های اجتماعی هستند ارتباط برقرار کنید.

۵) طراحی وب

امروزه با گسترش کسب و کارهای اینترنتی اهمیت طراحی تخصصی سایت روز به روز بیشتر می‌شود. بنابراین اگر به عنوان یک طراح وب بتوانید تخصص خود را در زمینه‌ی طراحی سایت برای برندها افزایش دهید. می‌توانید با طراحی سایت شرکت‌های بزرگ به عنوان یک آزادکار کسب و کار آنلاین خود را آغاز کنید. خوشبختانه امروزه پیدایش ابزارهای ارتباطی مانند اسکایپ و … امکان برقراری ارتباط و بستن قرار داد را تسهیل کرده‌اند.

۶) بازاریابی وابسته

امروزه دیگر تمام برندها و کسب و کارها از اهمیت بازاریابی دهان به دهان آگاه هستند. بنابراین اگر یک سایت و یا وبلاگ شخصی پرمخاطب داشته باشید می‌توانید با انتشار مطالبی در مورد محصولات یک برند در پیشبرد بازاریابی دهان به دهان آن‌ها نقش موثری داشته باشید. اگر تخصص و دانش اندکی نیز در زمینه بازاریابی داشته باشید به راحتی موفق خواهید شد یکی از پردرآمدترین کسب و کارهای ممکن را به صورت آنلاین برای خودتان راه‌اندازی کنید.

۷) پشتیبانی فنی ریموت

بسیاری از کسب و کارهای کوچک معمولا پشتیبان فنی تمام وقتی را برای شرکت خود استخدام نمی‌کنند. اگر شما به عنوان یکی از افراد فعال در زمینه‌ی IT تخصص کافی داشته باشید. می‌توانید با پشتیبانی فنی چند کسب و کار اینترنتی کوچک به صورت همزمان بدون نیاز به سرمایه برای خود کسب و کار ایجاد کنید.

 

منبع: آی بازاریابی

نکاتی مهم تصمیم گیری برای موفقیت در کسب‌و‌کار

جدا از نوع کسب‌وکاری که در آن به فعالیت می‌پردازید، نکاتی که در ادامه برای شما بیان میکنیم، نکات بسیار کوچک اما با ارزشی هستند که در صورت بی‌توجهی و فراموشی آن‌ها، ممکن است توان جبران هزینه‌های ناشی از این بی‌توجهی را نداشته باشید :

۱- طلب‌های خود را از کسب‌وکارهای دیگر و طرف‌های کاری خود وصول کنید

نمی‌دانم آیا کار مهم‌تری در آغاز سال کاری از رسیدگی کردن به این مورد وجود دارد یا خیر؟ نظر شما چیست؟

کسب‌وکار های کوچک اغلب به مشتریان خود اجازه می‌دهند تا بدهی‌های موقت خودشان را عقب انداخته و دیرتر از موعد پرداخت کنند. شاید یکی از دلایل آن عدم داشتن نیروی کافی در وصول مطالبات باشد. اما گاهی اوقات تنها دلیل آن در کمرویی مدیریت و عدم تمایل به درخواست پول است.

پس سعی کنید از این به بعد در هفته زمانی را به وصول و پیگیری طلب خود حاصل از فروش محصولات و خدمات به دیگران اختصاص دهید. پس از مدتی تأثیر آن بر کسب‌وکار خودتان مشاهده خواهید کرد.

۲- از دست کارکنانی که موجب افت وضعیت کسب‌وکار شما می‌شوند، خلاص شوید

زمانی که اجازه می‌دهید یکی از کارکنان علیرغم داشتن کارایی پایین همچنان در فضای کسب‌وکار شما حضور و فعالیت داشته باشد، در عمل رفته‌رفته اعتماد و قدرت خود به‌عنوان یک رهبر را از دست می‌دهید. کارکنان دیگر هم از تلاش و زحمت مداوم خسته شده و این شکل کار کردن یک نیرو بر رفتار آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

به یاد داشته باشید که ادامه پیدا کردن این روند حتی می‌تواند موجب تأثیر گذاشتن این کارمند بر کارکنان خوب شما و درنهایت بر مشتریان و حتی از دست برخی از آن‌ها شود. بنابراین، روزهای آغازین سال را به‌عنوان فرصتی برای بازبینی کار نیروهای خود در سال گذشته و تصمیم‌گیری در مورد ادامه یا قطع همکاری آن‌ها در نظر بگیرید.

۳- مشکلات تیم بازاریابی و فروش خودتان در رابطه با پیگیری پیشنهاد‌های فروش را رفع کنید

هرگز اجازه ندهید سرنخ‌های شما (مشتریان بالقوه شما) به‌راحتی از دست بروند. بنابراین حتماً زمانی برای برقراری ارتباط مجدد و پیگیری پیشنهاد خود به آن‌ها، درگیر کردن آن‌ها با برند خودتان و تعامل مجدد قرار دهید.

اگر راه‌های جدیدی برای پیگیری آن‌ها پیدا کنید، به‌زودی متوجه می‌شوید که قادر به فروش حجم بیشتری از محصولات خود به آن‌ها بوده و همچنین آن‌ها هم تبدیل به مشتریان وفادار شما می‌شوند.

۴- هرماه سعی کنید یک استراتژی جدید بازاریابی را تست کنید

این یکی از کارهایی است که هرماه زمان و بودجه‌ای کمی از بودجه کلی شما را به خود اختصاص می‌دهد، اما نه در کوتاه‌مدت، بلکه در بلندمدت بازدهی بسیار بالایی برای شما ایجاد می‌کند. از این طریق می‌توانید به‌خوبی متوجه شوید که چه تکنیک‌های جدید یا قدیمی وجود دارند که شما به آن‌ها توجهی نداشته‌اید، یا اینکه چه تاکتیک‌هایی برای شما اثربخش است و چه مواردی در حوزه شما کاربردی ندارد.

یکی از منابع بسیار مناسب برای اطلاع از این شیوه‌ها، تجزیه‌وتحلیل دیگر کسب‌وکارها حتی از صنایع دیگر و یا حتی رقبا است.

۵- هر آنچه که می‌توانید برون‌سپاری کرده یا به‌صورت خودکار درآورید

تلاشی برای استفاده از ابزار و فنّاوری‌های جدیدی بکنید که برای حذف کردن امور روزمره، خسته‌کننده و وقت‌گیر کسب‌وکار شما ارائه‌شده‌اند.

توجه داشته باشید که همیشه فرصتی برای حذف جریان کارهای تکراری و خودکار ساختن آن‌ها در هر کسب‌وکاری وجود دارد که نتایج حاصل از آن‌ها بسیار قابل‌توجه است. فقط کافی است با باوری مثبت مبنی بر استفاده از فرصت‌ها و فنّاوری‌های موجود در اطراف خود برای خودکار سازی و به‌صورت اتوماسیون درآوردن بسیاری از فعالیت‌ها استفاده کنید.

۶- جریان نقدی خود را مدیریت کنید

حتی کسب‌وکارهایی که از رشد مناسب و فروش قوی برخوردار هستند، همیشه با خطر داشتن بدهی بیشتر از میزان درآمد خود در یک یا دو ماه از سال روبرو هستند. خوشبختانه با تهیه یک طرح مالی بلندمدت که شامل ۱۲ ماه سال است، در ابتدای سال و بروز رسانی آن برای ماه‌های باقیمانده از سال در پایان هرماه می‌توانید به مقدار بسیار زیادی این خطر را برای کسب‌وکار خودتان کاهش دهید. در طی تدوین این برنامه به دنبال راه‌هایی برای افزایش درآمد و کاهش هزینه‌ها هم باشید. آیا وقت آن رسیده که در عرضه‌کننده‌های مواد اولیه خود تجدیدنظر کنید؟ یا زمان آن رسیده درصدی بر قیمت‌های فروش خود بی افزایید؟

 

موضوع : طراحی سایت شرکتی (Corporate Web Design)

منبع : آی بازاریابی

نکات کلیدی برای سایت شرکت شما

امروزه طراحی یک وب سایت جذاب و کامل برای معرفی کالا و خدمات هر شرکتی بسیار مهم است. برای اینکه بتوانیم برای یک شرکت و سازمان وب سایت مناسبی طراحی کنیم که بتواند هم هویت این شرکتها و ارزشها و اهدافشان را معرفی کند و هم وسیله ای برای معرفی خدمات و محصولات آنها باشد باید نکاتی را مد نظر قرار دهیم. در اینجا به چند مورد از آنها پرداخته می شود:

الف) منحصر به فرد بودن سایت شرکت
در نظر داشته باشید که هر شرکت یا سازمانی باید یکسری از خدماتی که متفاوت از دیگر رقیبان هست به مشتریان عرضه کند تا آنها شرکت شما را به سایر رقبا ترجیح دهند. هر آنچه که موجب تفاوت شما از دیگران می شود و امتیازی برای شرکت شما به حساب می آید در وب سایت خود منعکس کنید.

ب) گزینش لغات و واژه هایی که به خوبی معرف شرکت یا سازمان هستند
ابتدا به این بیاندیشید که تمایل دارید با چه عنوانی شناخته شده و به مردم معرفی شوید ، سپس ، سه واژه که بهترین معرف شما هستند با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد محصول و خدماتتان انتخاب کنید. بعد از گزینش کلمات مورد نظر ، آنها را در مکان مناسبی از صفحه اینترنتی خود که بتواند توجه بازدید کنندگان را جلب کند درج نمایید. این سه واژه علاوه بر اینکه جذاب و ترغیب کننده باید باشند بلکه باید بتوانند هدف و خدمات شما را نیز در ذهن مشتری و مخاطبان تداعی کنند.

ج) هماهنگی میان مطالب وب سایت شرکت
مطالبی که در وب سایت خود قرار می دهید از نوشته ها ، تبلیغات ، واژه های تبلیغاتی کوتاه و عکسها گرفته تا سایر مطالب در این زمینه باید با یکدیگر دارای یکپارچگی و هماهنگی باشند. یک تصویر کلی از صفحه اینترنتی خود مجسم کنید تا راهنمای شما در طراحی صفحه اینترنتی باشد.

د) صفحه اینترنتی خود را از نظر قدرت پیام رسانی مورد بررسی قرار دهید
در این مرحله ، وب سایت خودتان را از نظر اینکه تا چه حد گویای اهداف ، ارزشها ، ویژگیهای کالا و خدمات ، خصوصیات شرکت و سازمان شماست مورد مطالعه قرار دهید. تک تک کلمات و واژه ها و عکسهایی که در وب سایت استفاده شده است را با دقت بررسی کنید. از نظر میزان جذابیت و ترغیب کنندگی مطالب آن را امتحان کنید.

ه) تمرکز اصلی تان بر تبلیغ کالا و خدماتتان باشد
باید به این نکته توجه داشته باشید که در وب سایت شرکت خود ، تمرکز اصلی تان بر روی معرفی کالا و خدماتتان باشد نه اینکه روی توانایی‌های شرکت و خودتان تأکید کنید. هیچگاه به منحصر به فرد بودن و متمایز بودن خود تأکید نکنید بلکه بیشتر تفاوت و تمایز خدماتتان را تبلیغ و معرفی کنید. تلاشتان باید بیشتر روی نشان دادن تفاوت و مزیت خدماتتان باشد نه اینکه از منحصر به فرد بودن خود تعریف کنید.

 

موضوع : طراحی سایت شرکتی (Corporate Web Design)

منبع : پارک بازاریابی ایران

۶ مورد از پرسودترین محصولات دیجیتال که می توانید بصورت آنلاین بفروشید

با گسترش اینترنت، راه اندازی یک کسب و کار، خصوصا کسب‌وکاری که در رابطه با محصولات دیجیتال باشد، بسیار ساده‌تر از گذشته شده است، خصوصا اینکه نیازی به تهیه یک فضای فیزیکی برای عرضه و فروش محصول خود، انبار‌داری یا حتی حمل و نقل فیزیکی محصول ندارید. در هر نقطه‌ای از دنیا که باشید، می‌توانید برای مخاطبین خود این شرایط را فراهم آورید که به محصولات و خدمات شما با فشردن چند کلید دسترسی داشته باشند.

البته مزایای محصولات دیجیتال به همین جا ختم نمی‌شود، ضمن اینکه شما برای راه‌اندازی اولیه نیاز به یک سرمایه اولیه دارید، اما این سرمایه اولیه به هیچ وجه قابل مقایسه با سرمایه اولیه دیگر کسب و کارهای غیر دیجیتال نیست. همه چیز را می‌توانید ساده و با سرعت کم آغاز کم آغاز کنید و حتی بصورت نیمه وقت به آن بپردازید و سپس با رشد گسترش بیشتر و بیشتر آن را توسعه دهید. عموما حاشیه سود بیشتری نسبت به محصول فیزیکی در انتظار شماست، چرا که در این شرایط هزینه‌های حمل و نقل و همچنین مواد اولیه تقریبا صفر هستند.

پس اگر آمادگی لازم برای شیرجه زدن در این اقیانوس را دارید، مهمترین نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید، این است که به تولید چه محصول خاصی نیاز دارید. اگر هنوز به این موضوع توجه نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنم به لیست که در ادامه می‌آید توجه کرده و با برخی از محصولات دیجیتال خوب برای عرضه آشنا شوید:

۱- کتاب‌های الکترونیک: دیگر روزهای سر و کله زدن نویسندگان با ناشران مختلف برای پذیرش و چاپ کتاب‌های آنها تقریبا به سر آمده است. امروزه تمایل مردم به خواندن کتاب‌های دیجیتال به شدت نسبت به قبل افزایش پیدا کرده است، چرا که با گسترش انواع کتاب خوان، گوشی و تبلت هوشمند، دیگر دسترسی یافتن به این کتاب‌ها و استفاده از آنها به شدت آسان شده است و با تقاضای بسیار بیشتری نسبت به قبل مواجه هستند. پس اگر به نویسندگی علاقه دارید و می‌خواهید محتوای شما توسط تعداد زیادی از مردم خوانده شود، استفاده از کتاب‌های الکترونیک راه و روش مناسبی برای این کار است.

۲- اپلیکیشن: امروزه طراحان و متخصصان بسیار زیادی هستند که به امید طراحی یک اپ و گسترش آن وارد این حوزه شده‌اند. یکی از مهمترین دلایل آن هم افزایش فروش و درآمد‌زایی بسیار زیاد آن در سال های گذشته بوده که حتی برای اپلیکیشن‌های متوسط هم قابل توجه است و پیش بینی می‌شود که در سال‌های آینده سود خالص آن فراتر از میلیون‌ها تومان باشد؛ خصوصا با وجود بسترهایی مثل بازار و گوگل پِلِی و اَپِل استور و … که فروش و عرضه آنها را آسان‌تر از گذشته ساخته است. نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که فقط اپلیکیشن‌ها نیست که در این دسته جای می‌گیرند، بلکه تهیه و فروش انواع پایگاه‌های داده، قالب، پوسته وردپرس و دیگر محصولات قابل دانلود هم در این دسته قرار دارند.

۳- پادکست: امروزه با هر تخصصی و قدری علاقه به حوزه آموزش، فارغ از درآمد آن، به راحتی می‌توانید اقدام به تهیه و توزیع پادکست‌های آموزشی و … کنید. این پادکست ها را با انواع تکنیک های بازاریابی به فروش رسانده و برای خود اسم و رسمی رقم بزنید. اگر خودتان وبسایت دارید که بخش زیادی از مسیر موفقیت در این رابطه را طی کرده‌اید، در غیر اینصورت می‌توانید با شراکت یا فروش بر روی بستر‌های ایجاد شده توسط دیگران این کار را آغاز کنید.

البته اگر سرمایه کافی در اختیار داشته باشید، می توانید به ایجاد فضایی برای فروش پادکست در موضوع های مختلف هم فکر کنید که نمونه‌های خارجی دارند و در ایران هنوز کسی به صورت جدی به آن نپرداخته است، مگر اینکه برای فروش محصولات و پادکست های تولیدی خودش زیرساختی تهیه کرده باشد و حاضر به همکاری با کسی هم نباشد.

۴- دوره‌های آموزشی آنلاین: در حالیکه مدارس سنتی و آموزشگاه های فیزیکی همچنان درآمدزایی خود را دارند، راه برای یادگیرندگان آنلاین و دیجیتال و متفکران این حوزه هر روز باز‌تر قبل است و آنهایی که آمادگی رقابت در دنیای آنلاین را دارند می‌توانند سودهای سرشاری از آن کسب کنند. البته باید توجه داشت که امروزه فروش دوره های آموزشی آنلاین تنها محدود به تهیه یک فایل پی دی اف ساده نیست، بلکه باید محتوایی با کیفیت تولید کرده و به مجموعه گسترده‌ای از مخاطبین علاقمند هم در اختیار داشته باشید. پس در هر حوزه‌ای که صاحب تخصص هستید، از کارآفرینی گرفته تا مالی، فناوری، سبک زندگی یا حتی حوزه پزشکی فروش دوره های آموزشی آنلاین می‌تواند حاشیه سود خیلی بالایی برای شما ایجاد کند.

۵- موزیک: حوزه موسیقی و موزیک هم یکی از آن حوزه‌هایی است طرفداران بسیار زیادی دارد، و فقط و فقط نیاز به علاقه شدید شما به اشتراک گذاری محتوا تولید شده و شنیده شدن صدای شما در دنیا دارد. البته در این رابطه علیرغم امکان استفاده از زیرساخت‌های غیر ایرانی، شما باز هم نیاز به ایجاد یک وبسایت برای فروش محصولات خود دارید که البته نیاز به آن نسبت به دیگر محصولات بیشتر احساس می شود. پس ابتدا توصیه می‌شود از شبکه‌های اجتماعی شروع کنید و نام خود را به دیگران بشناسانید، گروهی مخاطب و طرفدار داشته باشید و از همین جا شروع به معرفی وبسایت خودتان بکنید.

۶- عکاسی: به حوزه عکاسی علاقه دارید؟ پس این فرصتی برای نمایش عکس ها و تصاویر خودتان و کسب درآمد از طریق آن است. فراموش نکنید که تعداد تصویری که از طریق سایت‌های فروش عکس در دنیا فروخته می شوند، در هر دقیقه در حال افزایش پیدا کردن است. البته فراموش نکنید که در این بخش هم طبیعتا نیاز به داشتن یک برند دارید و برای تهیه آن نیاز به صبوری و زمان و تلاش زیاد است. پس اگر در کار خود استمرار داشته باشید و در عین حال به پیشبرد مهارت‌های خود در عکاسی هم اقدام کنید، مطمئنا آینده خوبی در انتظار شماست.

اکنون که از نظر ذهنی در آمادگی ایجاد یک کسب و کار را دارید، مطمئنا این فهرست می‌تواند خوراک بیشتری را برای فکر کردن شما ایجاد کند. اول از همه به علایق خود فکر کنید، پیشرفت مهارت‌های خود را فراموش نکنید و برای رقابت در بازار تخصصی خود آماده شوید. یکی از این محصولات دیجیتال را انتخاب کنید، تولید آن را از همین امروز آغاز کنید و مطمئن باشید که روزی از دیگران متمایز خواهید بود.

 

منبع : آی بازاریابی

راه‌های جذب مشتری وفادار برای کسب و کارها در عصر ارتباطات

در همه کسب و کارها نیازهای مشتریان پس از گذشت زمان دچار تغییراتی می‌شود. از این رو کسب و کارها برای جذب مشتری وفادار باید از روش‌های جدید بازاریابی و طراحی محصول بهره گیرند تا از این طریق بتوانند به جایگاه مناسبی در بین مشتریان خود بدست بیاورند. اگر شما هم در جذب مشتری وفادار برای کسب و کار خود دچار مشکل هستید در ادامه با ما همراه باشید تا راه‌کارهایی را که می‌توانند سبب جذب مشتری وفادار بویژه در عصر ارتباطات شوند را با هم بررسی کنیم.

راه‌هایی برای جذب مشتری وفادار در عصر ارتباطات

 

فعال نگه داشتن شبکه‌های اجتماعی کسب و کار

همانگونه که می‌دانید امروزه شبکه‌های اجتماعی تاثیر به سزایی در رشد و توسعه کسب و کارها و جذب مشتری دارند. با پیدایش گوشی‌های هوشمند نیز مردم ساعت‌ها از وقت خود را صرف فعالیت در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند. از این رو فعال نگه داشتن شبکه‌های اجتماعی کسب و کارها، باعث می‌شود تا مردم از اخبار جدید برند محبوب خود باخبر باشند. این کار باعث جذب مشتری وفادار می‌شود. از سوی دیگر از آنجایی که امکان برقراری ارتباط و تعامل با مشتری در شبکه‌های اجتماعی ساده‌تر است. امکان پیش‌بینی نیازهای مشتری نیز بیشتر می‌شود.

 

برقراری ارتباط با مشتری برای یادآوری

برقراری ارتباط با مشتریان به شکل‌های مختلفی می‌تواند انجام گیرد. از آنجایی که اطلاعات تماس با مشتری هر کسب و کاری در CRM آن موجود است. برقراری تماس تلفنی، ایمیلی، تلگرامی و … با مشتریان سبب ایجاد حس مثبتی نسبت به آن کسب و کار در مشتریان می‌شود. هر کسب و کاری باید به کمک استراتژی مناسبی بتواند با برقراری ارتباط سازنده اطلاعاتی را در مورد نیازهای جدید مشتری کسب کند. این اطلاعات می‌تواند در پیش‌بینی بازار و نیازهای مشتری کمک بزرگی برای کسب و کارها باشد.

 

تهیه هدیه کوچکی برای مشتریان وفادار

در هر کسب و کاری که فعالیت کنید مطمئنا می‌دانید که دریافت هدیه‌ی کوچکی در کنار محصول مورد نظر کمک به سزایی در ایجاد ذهنیت مثبت در مشتری و جذب مشتری دارد. این هدیه در کسب و کارها به عنوان اشانتیون نیز شناخته می‌شود. هر چه هدیه‌ همراه محصول به نوع محصولات کسب و کار نزدیک‌تر باشد تاثیرگذاری بیشتری بر روی مخاطب خواهد داشت. این هدیه باعث می‌شود که پس از گذشت زمان مشخصی از خرید محصول نیز نام برند در ذهن مشتری باقی بماند از این رو تعداد مشتری وفادار به برند افزایش می‌یابد.

 

ارائه تخفیف ویژه فصلی

در هر کسب و کاری که فعالیت داشته باشید مطمئنا امکان ارائه‌ی تخفیف فصلی خواهید داشت. به عنوان مثال اگر فروشگاه اینترنتی در زمینه مراسم عروسی دارید می‌توانید در فصل زمستان که تعداد مراسم عروسی برگزار شده نسبت به تابستان کمتر است، تخفیف ویژه فصل به مشتریان خود ارائه دهید. تخفیف فصلی و کاهش قیمت تاثیر به سزایی در ایجاد ذهنیت مثبت در مشتری و جذب مشتری وفادار خواهد داشت.

 

امکان پرداخت مبلغ سفارش به شکل اینترنتی

متاسفانه بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی قبل از گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی امکان پرداخت اینترنتی مبلغ سفارش را ندارند. اما جالب است بدانید که این امر باعث دلسرد شدن مشتری از خرید می‌شود. زیرا پرداخت الکترونیکی پایه و اساس یک فروشگاه اینترنتی است. بنابراین اگر این امکان برای مشتری فراهم نشود در حقیقت به نیاز مشتری توجه نشده است. بنابراین برای جذب مشتری وفادار در فروشگاه اینترنتی در صورتی که امکان راه‌اندازی درگاه پرداخت الکترونیکی هم ندارید می‌توانید از درگاه پرداخت زرین پال استفاده کنید.

 

دلیلی برای جذب مشتری وفادار ایجاد کنید

ایجاد ارتباط عاطفی و احساسی با مشتریان یکی از اصول جذب مشتری وفادار در عصر ارتباطات است. از آنجایی که در عصر ارتباطات تمام مراحل بازاریابی به سمت دیجیتالیزه شدن میل می‌کند. از این رو برقراری ارتباط احساسی و همدلی با مشتری تاثیر به سزایی در پیشبرد استراتژی بازاریابی احساسی و جذب مشتری وفادار دارد. زیرا عواطف و احساسات بخش بزرگی از تصمیم‌گیری‌های انسان در خرید را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

نتیجه‌گیری

در عصر بازاریابی دیجیتال جذب مشتری وفادار و یا به عبارت بهتر مشتری مداری هنر و علمی است که شالوده‌ی سال‌ها تجربه است. امروزه مشتری‌ها در کنار کیفیت بالای محصولات به دنبال همدلی و خرید اینترنتی ساده و برقراری ارتباط دوستانه با برند محبوب خود هستند.

 

منبع : آی بازاریابی

۷ راهکار ایجاد یک سایت مورد اعتماد مشتریان – بخش دوم

در بخش اول از این مطلب با ۳ راهکار اول از هفت گام ساخت یک سایت مورد اعتماد مشتریان آشنا شدیم که عبارت بودند از لایه امنیتی، درج اطلاعات تماس، تعیین هزینه های حمل و نقل، شیوه های پرداخت و سیاست های عودت پول؛ در ادامه به ۴ گام بعدی اشاره می کنیم:

۴- حمل رایگان داشته باشید.

مشتریان اغلب در هر حالتی از هدایای رایگان استقبال می‌کنند. یکی از راه و روش‌هایی که بارها هم به آن اشاره‌شده و به‌عنوان یکی از روش‌های ترغیب مشتریان به تکمیل خرید خودشان در فضای آنلاین مورداستفاده قرار می‌گیرد، حمل رایگان کالا و محصولات خریداری‌شده است.

به‌عنوان یک نمونه کاملاً مشخص از چگونگی تأثیرگذاری حمل رایگان محصولات بر میزان تبدیل بازدیدکننده به مشتری می‌توان به تحقیق انجام‌شده توسط Red Door در سال ۲۰۱۴ اشاره کرد که در آن با اضافه شدن حمل رایگان خدمات و محصول، میزان فروش‌های آنلاین تا ۹۰% افزایش را تجربه کرده بود.

۵- پشتیبانی فوری ارائه دهید.

یکی از بهترین روش‌ها برای به دست آوردن اعتماد مشتریان و وفاداری آن‌ها ارائه خدمات مشتریان قابل‌اعتماد و همچنین پایدار و پیوسته است.

در نمونه ای مشاهده شده است که نرخ تبدیل مشتریان برای یک شرکت از افزایش قابل‌توجه و باورنکردنی ۲۵۰% تنها با گوش دادن به صحبت‌ها و خواسته‌های مشتریان و تشخیص نقاط درد و نارضایتی آن‌ها افزایش پیداکرده است. این کار درواقع از طریق چک کردن بیش از ۱۰۰۰ تماس آنلاین مشتریان با مرکز خدمات مشتریان و همچنین بررسی و رسیدگی کردن به بیش از ۲۰۰۰ پیام ارسال‌شده از طرف مشتریان شامل شکایات و … حاصل‌شده است.

تجارت الکترونیک

۶- برای حضور در شبکه‌های اجتماعی بودجه تعیین کنید. با حضور آنلاین برای تجارت الکترونیک خود کسب اعتماد کنید.

شبکه‌های اجتماعی

آمار مرتبط با حوزه تجارت الکترونیک که توسط سایت HostingFacts.com جمع‌آوری‌شده است، به موارد زیاد اشاره دارد:

– فروش‌های ایجادشده درنتیجه هدایت کاربر از شبکه‌های اجتماعی در سال ۲۰۱۴ با پیش‌بینی افزایش در سال‌های آتی رشدی معادل ۲۰۲% را تجربه کرده‌اند.

– ۳۸% از مصرف‌کنندگان اعلام کرده‌اند که تعامل در شبکه‌های اجتماعی یکی از دلایل آن‌ها برای بازدید از وب‌سایت خرده‌فروشان بوده است.

نظرت درج‌شده توسط کاربران آنلاین

بر اساس مقاله‌ای که توسط Kissmetrics منتشرشده است، ۵۵% از تصمیم‌های خرید خریداران تحت تأثیر نظرات کاربران آنلاین انجام‌شده است، که تأکید دارد که موضوع تائید اجتماعی یک شعار دیگر نبوده و این موضوع که کسب‌وکار شما به‌صورت آنلاین قابل پیدا شدن و در دسترس باشد به‌شدت بر میزان اعتماد مشتریان می‌افزاید.

۷- از کاربرپسند بودن و سرعت‌بالای سایت اطمینان کسب کنید.

در سال ۲۰۱۶ یک اینفوگرافیک توسط سایت NetImperative.com منتشر شد که حقایق جالب‌توجه زیر را در رابطه با سرعت سایت و کیفیت طراحی آن نشان می‌داد:

– رضایت مشتری به ازاء هر یک ثانیه که بالا آمدن یک وب‌سایت به طول بیانجامد چیزی در حدود &% کاهش پیدا می‌کند.

– ۶۵% مصرف‌کنندگان بیشتر از ۳ ثانیه خود را معطل بالا آمدن یک وب‌سایت نمی‌کنند.

– ۷۶% از مشتریان معتقدند که راحتی استفاده از یک وب‌سایت تنها و مهم‌ترین خصوصیت یک وب‌سایت است.

– ۹۳% از مصرف‌کنندگان تصمیم‌های خرید خود را بر این اساس قرار می‌دهند که آیا ظاهر بصری وب‌سایت موردنظر را دوست دارند یا خیر؟

– ۵۲% از مصرف‌کنندگان هم درصورتی‌که طراحی ظاهری یک وب‌سایت را دوست نداشته باشند، آن وب‌سایت را ترک کرده و هرگز به آن برنمی‌گردند.

با توجه به‌تمامی این موارد، همواره در نظر داشته باشید که طراحی سایت خود را به صورتی مدنظر داشته باشید که حرکت و هدایت کاربر در درون آن ساده و آسان باشد نیازی به پهنای باند سرعت زیاد اینترنت برای جابجا شدن کاربر از صفحه‌ای به صفحه دیگر نداشته باشد که تنها موجب کاسته شدن از میزان رضایت کاربر است. درحالی‌که طراحی ظاهری و بصری یک وب‌سایت به‌طور حتم یکی از فاکتورهای اساسی برای در نظر گرفتن در یک وب‌سایت است، اما همه‌چیز به طراحی ظاهری یک وب‌سایت ختم نمی‌شود.

نتیجه‌گیری

در کسب‌وکارهای مبتنی بر تجارت الکترونیک ، همواره با رقابت روبرو هستید و برای داشتن یک سایت مورد اعتماد مشتریان و برنده شدن در این رقابت تنها و بهترین راه‌حل شما به دست آوردن اعتماد مشتریان و خوشحال کردن آن‌ها تا مرز وفاداری است و ازآنجایی‌که تقاضا و احساسات مصرف‌کننده در طی زمان تغییر کرده و تکامل پیدا می‌کند، به یاد داشته باشید که همواره بر عملکرد خود نظارت داشته باشید، آن را تحلیل کنید و کمبودهای آن را رفع کنید.

 

منبع : آی بازاریابی

 

۷ راهکار ایجاد یک سایت مورد اعتماد مشتریان – بخش اول

چطوری یک سایت مورد اعتماد مشتریان بسازیم؟

تجارت الکترونیک، بدون شک حوزه بسیار وسیعی است به‌منظور اینکه یک سایت در این عرصه با موفقیت روبرو شود، باید همواره سودآور باشد، به عبارتی باید از قدرت و توان تبدیل بازدیدکننده به مشتری نهایی برخوردار باشد. اما چه چیزی درواقع موجب ایجاد این توان می‌شود؟

کاملاً روشن است که فاکتورهای زیادی در این موضوع اثرگذار هستند و اعتماد مشتریان مهم‌ترین آن‌هاست.

در ادامه گام‌هایی را شرح می‌دهیم که برای جلب اعتماد مشتریان می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید:

 

۱- وب‌سایت خود را از طریق یک مهروموم امنیتی، معتبر سازید و یک‌لایه امنیت انتقال برای آن داشته باشید.

مهروموم امنیتی

نمونه‌های غیربومی این مهروموم‌های امنیتی مثل McAfee و Norton Secured Seal تأثیر قابل‌توجهی بر روی نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری داشته‌اند که به‌طور متوسط برابر حدود ۱۱% است. اما به‌عنوان نمونه بومی آن می‌توان به نماد الکترونیک فروشگاه‌های ایرانی اشاره کرد که حتی در موارد بسیاری دیده‌شده درج نام سایت، در سایت این نماد به‌عنوان یک بک لینک عمل کرده و بازدیدکننده‌های بسیار زیادی را به سمت سایت تجارت الکترونیک مربوطه هدایت می‌کند.

امنیت لایه انتقال

پروتوکول امنیتی لایه انتقال که با استفاده شدن از حروف HTTPS در ابتدای آدرس یک سایت مشخص می‌شود، نشان‌دهنده استفاده سایت مذبور از روشی امن برای انتقال اطلاعات کاربر بوده و از طرفی گوگل هم در سایت ۲۰۱۴ اعلام کرده که سایت‌ها استفاده‌کننده از این پروتوکول از رتبه بالاتری در رتبه‌بندی خود برخوردار می‌شوند.

همچنین بر اساس تحقیقی دیده‌شده که ۸۴% کاربران در برخورد با سایتی که از لایه امنیتی استفاده نکنند، خرید خود را متوقف کرده و از آن خارج می‌شوند.

 

۲- جزئیات اطلاعات تماس خود را بر روی سایت منتشر کنید.

بر اساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۴ از بین ۲۰۰۰ شهروند انگلیسی انجام‌شده، ۴۶% پاسخ‌دهندگان به‌روشنی اعلام کرده‌اند که عموماً از وب‌سایت‌هایی خرید می‌کنند که دارای اطلاعات تماس دقیق و روشنی باشند. این موضوع به‌روشنی نشان می‌دهد که یک‌راه مطمئن برای به دست آوردن اعتماد کاربران و از بین بردن ترس آن‌ها نسبت به سایت‌های کلاه‌برداری و … داشتن یک آدرس دقیق روشن فیزیکی برای مراجعه و یک شماره تماس برای تماس کاربران در مواقع موردنیاز هست. این مورد برای داشتن یک سایت مورد اعتماد مشتریان بسیار اهمیت دارد.

 

۳- هزینه‌های حمل‌ونقل معقول تعیین کنید، زمان تحویل را مشخص کنید و شیوه‌های پرداخت و سیاست‌های منطقی و درستی برای بازگرداندن پول در نظر بگیرید.

در جهت ایجاد یک سایت مورد اعتماد مشتریان ، تحقیقی که در این زمینه انجام‌شده به‌روشنی اعلام می‌دارد که بیش از ۶۰% مشتریان تمایل به تکمیل کردن خرید خود بر روی وب‌سایت‌هایی دارند که مبلغ دقیقی برای حمل کالای خریداری‌شده معین کرده باشند. همچنین ۷۱% این مشتریان اغلب سبد خرید خود را به دلیل وجود هزینه‌های غیرقابل‌پیش‌بینی و مخفی ترک می‌کنند، ۷۵% به دلیل هزینه‌های حمل بالا و ۵۹% هم به دلیل نگرانی در شیوه‌های پرداخت درنهایت تصمیم به ترک سبد خرید خود می‌گیرند.

نکته نهایی اینکه باید تکلیف خود را با هزینه‌ها مشخص کنید و به‌طور روشن و صریح در رابطه با هر موضوعی که هزینه اضافی را برای مشتری ایجاد کند، اظهارنظر کنید و همچنین با استفاده از روش‌های پرداخت گیج‌کننده، پیچیده و غیرمنطقی سعی در قانع کردن و ساکت کردن مشتریان خود نداشته باشید.

 

ادامه دارد …

 

منبع : آی بازاریابی